💠 سالاد پنیر و اسفناج با گوشت (رژیمی)

👈 مواد لازم برای دو نفر:
🔸500 گرم اسفناج
🔸 یک عدد فلفل دلمه قرمز
🔸 یک عدد فلفل دلمه زرد
🔸 100 گرم پنیر فتا 🧀
🔸 دو تکه گوشت بیفتک
🔸 یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
🔸 نصف قاشق چایخوری نمک
🔸 نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
👈 مواد لازم برای سس:
🔸 دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
🔸 سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
🔸 نصف قاشق چایخوری نمک
🌟 طرز تهیه:
1⃣ اسفناج ها را در آب فراوان شسته و خشک کرده؛ خرد کنید و در کاسه ای بزرگ بریزید.
2⃣ فلفل دلمه ها را از وسط نصف کرده و قسمت هسته دار را درآورده و مانند شکل خرد کنید و نیز پنیر فتا را به اندازه های نسبتا بزرگ خرد کنید.
3⃣ گوشت ها را نیز متناسب با فلفل ها ببرید.
4⃣ روغن زیتون در تابه ای ریخته و داغ کنید و گوشت ها و فلفل ها را در شعله زیاد سرخ کنید و نمک و فلفل ریخته و مزه دار کنید.
5⃣ برای تهیه سس سالاد، سرکه بالزامیک، روغن زیتون و نمک را با سرعت باهم مخلوط کنید.
مخلوط گوشت و سس را به کاسه اضافه کرده و سس را مخلوط کرده و به خورد پنیر و اسفناج ها بدهید.