خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۸:۳۶   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    این‌بار ماهی را با «ادویه هندی» مزه‌دار کنید

    این ماهی در هند همراه با برنج سرو می شود.

    مواد لازم  :

     فیله ماهی (ماهی بدون استخوان مثل شیر)4 تکه

     گرام ماسالا 2 قاشق چایخوری

     پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری

     فلفل قرمز1  قاشق چایخوری

    زردچوبه 1 قاشق چایخوری

    پودر زیره1 قاشق چایخوری

    نمک 1قاشق چایخوری

    آبلیمو به میزان لازم

    روغن زیتون به میزان لازم

     

    طرز تهیه ماهی گرام ماسالا:

    1. ماهی ها را شسته و خشک می کنیم.

    2. ته یک ظرف را با روغن زیتون کمی چرب کرده و ماهی ها را درون آن می گذاریم، بعد کمی آبلیمو و تمامی ادویه ها را به روی ماهی ها ریخته و با دست آنها را روی سطح ماهی ها پخش می کنیم و فیله های ماهی را از سمت شکم در ظرف می گذاریم (طوری که پوست ماهی ها به سمت بالا باشد) بعد روی ظرف را سلفون می کشیم و به مدت ٣٠ الی ۴۵ در یخچال می گذاریم.

    بعد از نیم ساعت ماهی ها را از یخچال در می آوریم.

    3. ماهیتابه را روی شعله گاز گذاشته کمی روغن در ماهیتابه می ریزیم وقتی روغن داغ شد ماهی ها را از سمت پوست درون روغن داغ گذاشته و حدود ۶ دقیقه سرخ می کنیم بعد ماهی ها را برگردانده و شعله را کم می کنیم و طرف دیگر ماهی ها را حدود ٢ الی ٣ دقیقه سرخ می کنیم.

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان