پاستاهای خانگی
برای درست کردن این پاستاها به هیچ دستگاه تخصصی نیاز ندارید. تنها چیزی که شما نیاز دارید درست کردن خمیر است. مواد لازم برای درست کردن خمیر هم شامل آرد، تخممرغ، روغن زیتون و نمک است. به این ترتیب که زرده و سفیده را همراه شیر، روغن و نمک با قاشق مخلوط کنید. آرد را کم کم اضافه کرده، مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیری یکنواخت به دست آید. حدود 15 دقیقه خمیر را داخل پلاستیک قرار دهید و کنار بگذارید تا استراحت کند؛ سپس روی میز یا سطح صاف آرد بپاشید و خمیر را به ضخامت 2 میلیمتر باز کنید.
✅فوتوفن:
ابتدا خمیر آماده شده را با انگشتانتان امتحان کنید؛ اگر خمیر به نرمی تو رفت، زمانش فرا رسیده است. آن را به قسمتهای کوچک برش بزنید و هر قسمت را با غلتک یا وردنه صاف کنید تا نازک شود. سپس لابهلای آن آرد بپاشید تا به هم نچسبد و مانند پارچه تا بزنید. با یک کارد تیز هر 3 سانتیمتر را برش بزنید تا نوارهای نازکی به دست بیاید.