نثار اصیل قزوینی
طرز تهيه :برنج آبکش دم كرده
خلال پسته، بادام ، زرشک ، زعفران دم کرده، خلال پرتقال شیرین شده « من نزدم چون دوس ندارم» گوشت گوسفندی قیمه ای، پیاز داغ ، گلاب، نمک و فلفل سیاه و زرد چوبه و دارچین و هل ،
اول گوشت و پیاز داغ رو بزارید کامل بپزند با رب تفت داده و ادویه هارو اضافه کنید بعد خلال هارو توی گلاب خیسوندید رو کمی تفت بدید بعد زرشک خیس خورده رو با کره و شکر تفت بدید تا کمی براق بشه بعد برنج سفید بعد خورشت روش برنج سفید و برنج زعفرانی و انواع خلال ها رو روش بریزید و لدذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذذت ببرید از خوردن این غذای سنتی منبع: فاطمه عزيز از گروه مطبخ ⭐️