#نان_قندی
🔴مواد لازم🔴 🍞
200 گرم آرد سفید
200 گرم آرد برنج
200 گرم روغن جامد
150 گرم پودر قند
1 عدد سفیده تخم مرغ
2 عدد زرده تخم مرغ
هل و گلاب : به مقدار لازم
🔴طرز تهیه🔴 🍪
روغن را با پودر قند کاملا بزنید تا حجم آن دو برابر شود. بعد سفیده تخم مرغ و سپس زرده ها را اضافه کنید. سپس هل را اضافه کنید و آرد سفید و آرد برنج را به هم آمیخته و به مخلوط اضافه کنید.
در صورتیکه خمیر خشک شد از شیر یا گلاب استفاده کنید. به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یکنواختی بدست آید. سپس از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و به شکل چشم درآورید و روی آن مهر بزنید تا شکل بگیرد. برای تزئین می توان از خلال پسته استفاده کرد.
بعد آن را به مدت 7 تا 8 دقیقه با درجه حرارت 175 در فر بگذارید تا طلایی شود. این شیرینی را می توان به مدت سه ماه در جای خشک و درون ظرف درب دار نگهداری کرد. نگهداری در یخچال ضروری نیست.