#آبگوشت_بامیه (ایلام)
مواد لازم
400 گرم گوشت گوسفند
2 عدد پیاز متوسط (خرد شده)
400 گرم بامیه
3 عدد گوجه فرنگی (رنده شده)
2 قاشق غذاخوری رب گوجه
نمک و فلفل و ادویه : مقداری
زردچوبه : به مقدار لازم
طرز تهیه
گوشت و پیاز را با هم تفت دهید، سپس به همراه کمی زردچوبه بگذارید تا کمی بپزد. بعد از نیم پز شدن گوشت گوجههای رنده شده و نمک و فلفل و ادویه و رب رو به همراه بامیهها به گوشت اضافه نمایید و صبر کنید تا کاملا بپزد.
نکتهها
۱. آبگوشت بامیه باید آنقدر بپزد تا آب خود را از دست ندهد و آبدار باشد تا بتوان به صورت آبگوشت معمولی سرو کرد.
۲. این غذا با مزه تند آماده میشود ولی شما بسته با ذائقه خود میزان فلفل آن را میتوانید تنظیم نمایید.