هویج پلو
مواد لازم
برنج 3 پیمانه،
هویج نیم کیلو،
گوشت بدون استخوان 400 گرم
،پیاز 2 عدد
، رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری،
نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین به میزان لازم،
شکر 2 قاشق غذاخوری،
روغن به میزان لازم،
سیب زمینی یا نان برای ته دیگ
طرز تهیه
1. روغن در قابلمه بریزید و پیاز را تفت بدید. در اواخر سرخ شدن فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و کمی با پیاز تفت بدید. سپس گوشت ریز خرد شده و دارچین را به پیاز اضافه کنید و همراه با پیاز با حرارت بالا تفت بدید تا آب گوشت کشیده بشه. سپس رب را اضافه کنید و همراه با گوشت کمی تفت بدید تا بوی خامی رب از بین بره.
2. گوشت را همراه با کمی آب بپزید تا کاملا مغز پخت بشه. در انتها زعفران آب کرده و نمک را به گوشت اضافه کنید.
3. هویج خلال شده را با کمی روغن و 2 قاشق شکر در ماهیتابه ریخته و آنقدر تفت بدهید تا شکر کاملا آب بشه. سپس تا یک استکان آب در آن ریخته و با حرارت کاملا آرام کمی بپزد دقت کنید که هویج ها نسوزه و یا له نشه و شکل و بافتش رو حفظ کنه.
برنج را جداگانه آبکش کنید.
4. کف قابلمه سیب زمینی یا نان برای ته دیگ بذارید. روی سیب زمینی ها کمی برنج بریزید و روی برنج مقداری گوشت قیمه و روی آن دوباره برنج و کمی آب زعفران و مقداری هویج خلال و همینطور به ترتیب ادامه دهید. در پایان دوباره کمی زعفران حل شده را روی برنج بریزید.
5. برنج را روی حرارت بذارید و زمانی که بخار برنج بالا اومد دم کنی بذارید و حرارت را ملایم کنید. قبل از کشیدن پلو مقداری روغن داغ کنید و روی برنج بریزید.