مک اند چیز خانگی
مواد لازم:
پاستا خام 250 گرم
پنیر چدار رنده شده 2 پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده 2/1 پیمانه
شیر 3 پیمانه
کره 4/1 پیمانه
آرد 2و 2/1 قاشق غذاخوری
پاپریکا 1 قاشق چایخوری
آرد سوخاری 2/1 پیمانه
طرزتهیه:
پاستا را درون آب جوش و نمک بریزید تا پخته شود بعد آن را آبکش کنید . در یک تابه کره را ذوب کنید حالا آرد را به کره اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس شیر ولرم را بریزید و مدام هم بزنید تا آرد گلوله نشود. پنیر پارمزان و موزارلا را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیرها آب شوند و سس غلیظ شود.
پاستا را درون ظرف مناسب بریزید و سس را روی آن ریخته کاملا مخلوط کنید.در یک تابه دیگر کره را ذوب کنید سپس آرد سوخاری را در تابه ریخته و تفت دهید تا رنگ آن قهوه ای طلایی شود. حالا آرد سوخاری را روی سطح پاستا پخش کنید و روی آن مقداری پاپریکا بپاشید . فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید و ظرف را به مدت 30 دقیقه درون فر قرار دهید .