خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۱:۱۲   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ♨️ طرز تهیه چلو ترکی :

    مواد لازم چلو ترکی :

     

    مواد لازم

    اندازه

    مقدار / کالری

    برنج

    یک فنجان و نیم

    100 گرم / 360 کالری

    کره

    50 گرم

    100 گرم / 737 کالری

    نمک

    به مقدار دلخواه

    100 گرم / 0 کالری

    جعفری خرد کرده

    چند شاخه

    100 گرم / 34 کالری

    پیاز خرد کرده

    یک عدد

    100 گرم / 36 کالری

    سیر کوبیده

    دو پر

    100 گرم / 120 کالری

    مایه گوشت و یا آب گوشت

    به اندازه لازم

    نامشخص

    روش تهیه چلو ترکی :

    برنج را در آب سرد چند بار بشوئید و هر بار که که شستید دانه های برنج را با دست بمالید تا مواد نشاسته ای زیادی آن خارج شود . پس از اینکه برنج را چند بار به ترتیب فوق شستید ، آن را از صافی بگذرانید تا تمام آبش خارج شود.

    سپس پیاز خرد کرده را در کره سرخ کنید تا طلائی رنگ شود . برنج را با پیاز مخلوط کرده و هم بزنید و باز سه دقیقه دیگر ، برنج مخلوط با پیاز را سرخ کنید . در صورت دلخواه سیر کوبیده را به آن اضافه کنید.

    سپس آبگوشت را روی برنج به اندازه ای بریزید که یک و نیم سانتیمتر روی برنج قرار گیرد . به آن نمک و قدری جعفری خرد کرده افزوده و بمدت 30 دقیقه روی آتش ملایم بگذارید تا بپزد.

     

    خواص جعفری :

    *. ضد نفخ شکم است.

    *. شریان ها و رگ ها را تمیز می کند.

    *. ادرار آور و قاعده آرو است.

    *. برای درمان تب نوبه بکارمی رود.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان