خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۲:۲۶   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ناز خاتون  

    غذای سنتی شمالی

    مواد لازم

    بادمجان – ۱ کیلو

    گوجه فرنگی – ۵۰۰ گرم

    آب انار – ۲ لیوان

    آبقوره – نصف لیوان

    گلپر – یک قاشق سوپخوری

    نعنای خشک – یک قاشق غذاخوری سرخالی

    پیاز رنده شده – ۱ قاشق غذا خوری

    طرز تهیه

    بادمجان ها را روی کباب پز کبابی می کنیم، در صورت کباب کردن در فر، بادمجان ها را در سینی فر می چینیم و سپس فر را با حرارت ۳۵۰ درجه گرم می کنیم و سینی را به مدت تقریبا” یک ساعت کف فر قرار می دهیم تا بادمجان ها کاملا” پخته شوند بعد آنها را پوست می کنیم و ریزریز می کنیم. روی گوجه فرنگی‌ها آب جوش می ریزیم و پوست آنها را می کنیم و گوشت آنها را پوره می کنیم. آب انار و آبقوره را با بادمجان خرد شده را مخلوط کرده و می گذاریم آهسته بجوشد و کاملا” به خورد بادمجان برود، بعد گلپر و نعنا و پیاز رنده شده را در آن میریزیم و بلافاصله از روی آتش برمیداریم و تکه‌های گوجه فرنگی را داخل آن می ریزیم و بهم می زنیم و در ظرف می کشیم با مغز گردو تزیین کرده سرو می کنیم

    شام چی درست کنیم؟
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان