خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۱۸   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    جوجه_به_سبک_ایتالیایی

    سس مایونز : سه چهارم پیمانه

    پنیر پارمزان رنده شده : یک دوم پیمانه

    پودر سیر : سه چهارم قاشق چای‌خوری

    آرد سوخاری ایتالیایی :  سه چهارم پیمانه

    سینه مرغ، نصف شده : دو عدد (چهار تکه)

    دستور تهیه

    دمای فر را روی 425 درجه فارنهایت تنظیم نمایید

    سس مایونز و پنیر پارمزان و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید.

    آرد سوخاری را در ظرف جداگانه ای بریزید.

                                                          

    تکه‌های مرغ را ابتدا به ترکیب سس مایونز و سپس به آرد سوخاری آغشته نمایید. طوری که سس مایونز و سپس آرد، کاملاً اطراف مرغ را بپوشانند.

                                                             

    آن‌ها را داخل سینی فر بچینید و به مدت 20 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً سرخ و برشته و طلایی رنگ شوند.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان