خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۷:۳۴   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کیک مرغ پنیری

    مواد لازم برای۸ نفر

    پنیر چدار یا پنیر پیتزا   ۱ پیمانه

    پیازچه   ۱/۳ پیمانه

    سینه‌ مرغ   ۲ قطعه

    کره   ۱ پیمانه

    خامه‏   ۳/۴ پیمانه

    نمک   ۱ قاشق چای خوری

    بیکینگ پودر   ۳ قاشق چای خوری

    شکر   ۲ قاشق غذا خوری

    آرد   ۲ پیمانه

    طرز تهیه

    ۱- ابتدا فر را با دمای 240درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. 

    ۲- آرد ،نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود. 

    ۳- کره را برش داده و به مواد خشک اضافه کنید و با دست خود آن را هم بزنید تا کره و آرد مخلوط شوند.شکر را نیز به مواد بیفزایید و هم یزنید . نیازی نیست تکه های کره آب شوند.فقط مخلوط کردن کافیست. 

    ۴- مرغ (یا ژامبون مرغ)را به صورت نوارهای باریک ببرید و با بیفتک به خوبی بکوبید تا له شود.سپس آن را مقداری کره سرخ کنید و نمک و فلفل زده و به صورت ریز خرد کنید.پیازچه را نیز ریز خرد کنید. 

    ۵- حال مرغ و پیازچه را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. 

    ۶- پنیر را رنده زده و به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.حال خامه را کم کم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و در صورت نیاز خامه بیشتری را به مواد اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند. 

    ۷- داخل ظرف فر کاغذ روغنی قرار داده و خمیر را روی آن بریزید خمیر را با چاقو به چند قسمت تقسیم کرده و روی همه قسمتها کمی خامه بزنید. 

    ۸- حال کیک را به مدت 20تا 30دقیقه داخل فر بپزید. 

    سایر نکات

    1)در صورت تمایل کیک را با مرغ طبخ کنید. 

    2)ممکن است کیک شما تا 2یا 3بربر میزان مطرح شده خامه نیاز داشته باشد. 

    3)در صورت تمایل به مرغ بعد از سرخ شدن کمی زعفران هم بزنید. 

    4)این کیک را با گوشت هم میتوان پخت. 

    به جای خامه می توان از ماست یا خامه ترش یا دوغ و یا از آب غلیظ مرغ هم استفاده  کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان