مرجو خورش خورش عدس طالقان
مواد لازم:
عدس: دو لیوان
سیب زمینی دوعدد
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
آلوچه خشک و ترش یک لیوان
ادویه کاری، نمک، فلفل به میزان لازم
پیاز دو عدد
جعفری ساطوری شده دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
عدس را همراه با پیاز خرد شده خام و کمی آب روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد.
سیب زمینی ها را پوست گرفته و خلالی خرد می کنیم و کمی تفت می دهیم تا طلایی رنگ شود.
رب را به سیب زمینی اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا خامی رب گرفته شود.
سپس نمک، فلفل و ادیوه را نیز به رب و سیب زمینی اضافه می کنیم. ( این غذا بنا بر ذائقه شما باید کمی تند مزه باشد)
وقتی عدس و پیاز پخته شدند رب و سیب زمینی را نیز به آن اضافه می کنیم و کمی صبر می کنیم تا خورش جا بیافتد، سپس آن را در ظرفی که می خواهید سرو کنید ریخته و روی آن را جعفری ساطوری شده بریزید.
این غذا را می توانید هم با نان و هم با برنج سرو کنید.