۲۱:۱۶ ۱۳۹۴/۱۲/۷
پلوی پیازچه با مرغ
مواد لازم :
مرغ : 500 گرم
برنج : دو پیمانه
کره : سه قاشق سوپخوری
آب مرغ : دو پیمانه
نمک : به میزان لازم
پیازچه :200 گرم
روغن :به میزان لازم
طرز تهیه:
برنج را شسته و با آب مرغ و کمی نمک میگذاریم تا مانند کته آرام پخته و آبش کشیده شود. پیازچه را خرد کرده و در مرحله آخر به برنج افزوده و هم میزنیم و میگذاریم 15 الی 20 دقیقه دم بکشد. مرغها را جداگانه با مقداری آب، نمک و یک عدد پیاز پخته و سپس در کمی روغن سرخ میکنیم و کنار پلوی پیازچه سرو مینماییم.