خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۲۱:۱۶   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    آموزش فلافل لبنانی



    مواد لازم:

    باقلای خشک
    ۳۸۰ گرم
    نخود
    ۳۸۰ گرم
    سیر کوبیده
    ۲ حبه درشت
    پیاز( ریز خرد شده)
    یک عدد درشت
    پیازچه( ریز خرد شده)۴ عدد بزرگفلفل سبز قلمی تندیک عدد( ریز خرد شود)بیکینگ پودریک قاشق غذاخوریآرد۳ قاشق غذاخوریجعفری خرد شدهیک فنجانپودر تخم گشنیزیک قاشق مرباخوریپودر زیره سبز۵/۱ قاشق مرباخورینمک و فلفلبه اندازه لازمروغن برای سرخ کردن فلافلبه اندازه لازم

    طرز تهیه:

    باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له می کنیم تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند.

    در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یک سینی می چینیم و می گذاریم یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان