خوراک_تاکو

گوشت چرخ کرده:500 گرم
پیاز:1 عدد درشت
لوبیا چیتی: 1 و 1/2 پیمانه
ذرت:1 پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده 1و 1/2 پیمانه
گوجه فرنگی خشک: 1 پیمانه
فلفل سبز چیلی (من از کنسرو استفاده کردم): 1پیمانه
ادویه تاکو : 1 قاشق چای خوری
هالاپینو :1 عدد بدون تخم
اب:3 پیمانه
نمک:1 قاشق چای خوری
برای روی خوراک :
پنیر رنده شده ( من چدار و موزارلا استفاده کردم)
اوکادو
چیپس ذرت
خامه ترش
برای 8-10 نفر
طبق معمول من به جای گوشت چرخ کرده از گوشت چرخ کرده گیاهی کرن استفاده کردم. شرکت کرن محصولات گوشتی متنوع گیاهی زیادی داره که از نوعی قارچ خزه ای تهیه میشه و به قدری شبیه گوشت هستند که باور نکردنی هست. داخ غذاها به هیچ عنوان قابل تشخیص نیست که گیاهی هست. با این محصول میتونید اکثر غذاهای گوشتی رو درست کنید با همون مزه و شکل
این گوشتهای گیاهی درصد چربیشون نسبت به گوشت حیوانی 0 یا خیلی کم هست و اینکه دارای پروتئین بیشتری نسبت به گوشت حیوانی هستند و از فیبر بالایی برخوردارند.
پیاز رو خرد کنید و در مقدار خیلی کمی روغن چند تانیه تفت بدید تا وقتی که پیاز سبک بشه
گوشت رو اضافه و تفت بدید تا وقتی که پیاز خوب نرم بشه ادویه تاکو رو اضافه کنید و تفت بدید ، فلفل هالاپینو رو حلقه حلقه کنید تخم شکم فلفل رو خوب تمیز کنید .حالا همه مواد رو باهم بریزید داخل قابلمه روش 3 پیمانه اب بریزید و در ظرف رو بزارید تا بجوش بیاد و بعد حرارت رو کم کنید و بزارید به مدت 40 دقیقه اروم بجوشه و جا بیوفته
بعد با پنیر و اوکادو خامه ترش و سرو کنید . میتونید کمی هم روی خوراکتون چیپس خورد شده ذرت بریزید.. نوش جان