جوجه_کباب_ماستى
مواد لازم :سینه مرغ 1 عدد متوسط
ماست 1 لیوان سر خالی
سس مایونز 2 قاشق غذا خوری
پیاز 1 عدد رنده شده (کوچک)
آبلیمو 3 قاشق غذا خوری
فلفل دلمه 1 عدد
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
فلفل قرمز به میزان لازم
زیره سیاه به میزان لازم پودر شده
اصولا رنگ این کباب (جوجه کباب عربی) باید سفید باشه. بخاطر همین زردچوبه و زعفرون و ...نمیریزیم . در مورد ادویه هاش هم میتونین به ذائقه خودتون احترام بزارین و هر چی دوست دارین بریزین و بالعکس.مهنازبانو
روش اماده سازى :برای تهیه ابتدا گوشت و استخوان سینه مرغ رو با دقت جدا کنید . بعد تا جایی که امکان داره مکعبی و تمیز و یک دست برش بزنید. اندازه ش از جوجه کباب های ایرانی کوچیکتر باشه . اندازه ی گردو ! بعضی هاش هم خیلی تمیز و مکعبی در نمیاد. اشکال نداره.
ابتدا گوشت و استخوان سینه مرغ رو با دقت جدا کنید
تا جایی که امکان داره مکعبی و تمیز و یک دست برش بزنید.
حالا ماست و سس مایونز و روغن زیتون و پیاز رنده شده و ادویه ها و فلفل خرد شده و ...رو مخلوط میکنیم . بهتره اول آبلیمو و ادویه رو اضافه کنیم و هم بزنیم ...بعدا بقیه مواد ماست و سس مایونز و روغن زیتون و پیاز رنده شده و ادویه ها و فلفل خرد شده و ...رو مخلوط میکنیم
این مایه ی حاصله هست :حالا اگه شب مهمون دارین ، از صبح این مایه رو بزارین تو ظرف در دار یا توی زیپ کیپ و بزاریت تو یخچال . مرغتون مزه دار میشه و گوشتش خیلی نرم میشه . سرتون که خلوت شد چند ساعت قبل مهمانی در بیارین و به سیخ بکشین. هم میتونید کباب کنید(نه توی سیخ چوبی !) ...هم میتونید سرخ کنید.
برای سرخ کردن : با روغن مایع باشه ... تو روغنش هیچی نریزید (زردچوبه و ...منظورمه) . تابه تون بهتره از اینا باشه :داخل همچین تابه ای جوجه کباب را سرخ کنید.
فقط چند تا نکته مهم :اولا هی زیر و رو نکنید...فقط یک بار فرصت دارین هر طرف بپزه !
دوما پس از سری اول پخت ، روغنتون سیاه و رنگی میشه ...پس اولا مثل من شیک نباشید و 5 تا سیخ نزارین ! هر چند تا جا شد بزارین تو تابه ...و برای سری دوم سریع تابه رو بشورین و با دستمال خشک کنین و دوباره روغن و دوباره یک سری سیخ دیگه . من برای 12 سیخ همون یه تابه رو مصرف کردم. ایرادش اینه فقط سیخهای بعدیمون سفید نمیشن . جوجه هاش رنگ میگیره .
اینم بگم شعله خیلی بالا نباشه . این جوجه زود می پزه . چون ماست خیلی نرمش میکنه .
برای تزیین جوجه کباب از هر چیزی میتونین استفاده کنین . میتونین هر 12 سیخ رو بکشین توی دیس و دورش جعفری بزارین .
اگه دوست دارین میتونین قبل اومدن مهموناتون سرخش کنید و بزارین تو فر یا توستر با دمای کم تا گرم بمونه.هر چیزی برای تزیین سیخ (فلفل .گوجه گیلاسی.زیتون و...) می تونین استفاده کنید.😊