برگر گوشت
گوشت چرخ کرده ربع کیلو و پیاز رنده شده یک عدد متوسط،نمک و کمی آرد به اندازه یک قاشق غذا خوری .همه رو مخلوط میکنیم و ورز میدیم و به اندازه ی دلخواه برمیداریم و شکل میدیم و با شعله خیلی کم سرخش میکنیم تا مغز پخت بشه .
🍗برگر مرغ🍗
گوشت سینه مرغ خام یک عدد چرخ شده، یک عدد پیاز متوسط رنده شده فلفلهای رنگی خرد شده و نمک و کمی زعفران دم کرده رو مخلوط میکنیم اول بدون روغن تو ماهیتابه میزاریم تا آب بندازه وقتی ابش کشیده شد با کره یا روغن سرخش میکنیم و نوش جان کنید اگه تو نون مخصوص برگر گذاشتید میتونید بطور جداگانه و یا از هر دونوع بزارید و بین برگرها پنیر پیتزا بریزید.