مرغ_سیخ_چوبی_سوخاری_و_پیاز_سوخاری
فیله مرغ تکه شده
پیاز بزرگ
پکینگ پودر یک ق چ
یک عدد تخم مرغ
آب معدنی یک لیوان
سه ق غ نشاسته
یک و نیم لیوان آرد
پودر سوخاری
نمک
تکه های فیله مرغ رادر آب و پکینگ پودر میخوابانیم
بعد آبکش میکنیم
تخم مرغ را همزده آب معدنی زده و نشاسته ونمک فلفل آرد کم کم میزنیم و هم میزنیم حدود سه ق غ
تکه های مرغ را در سیخ چوبی میکشیم و در پودر سوخاری میغلتانیم و در مایه آماده زده و در روغن سرخ میکنیم
قسمت ته پیاز را نکنده آنرا پوست میکنیم و با چاقو برشهایی میدیم که قطع نکنه بصورت گل باز دست کمی لایه های پیازرا باز میکنیم و در مایه غلتانده و پودر سوخاری زده و سرخ میکنیم
نوش جان