پلو_سبزیجات_هندی
هویج نگینی شده نصف پیمانه
سویا یک پیمانه
فلفل دلمه باریک خرد شده : ۲عدد
قارچ نگینی شده :۴عدد
پیاز بزرگ خلال شده :۱ عدد
سیب زمینی متوسط مکعبی خرد شده ۱ عدد
سیر رنده شده : ۱ قاشق مربا خوری
گوجه فرنگی خرد شده: 2 عدد متوسط
شنبلیله خرد شده :۱ قاشق غذا خوری
لوبیا سبز نص پیمانه
زرد چوبه ۱ قاشق مربا خوری
پودر زیره سبز -از عطاری تهیه کنید- ۱ قاشق مربا خوری
پودر تخم گشنیز :۱ قاشق مربا خوری
ادویه مخلوط :ا قاشق مربا خوری
نخود فرنگی : ۱لیوان
برنج : ۵ پیمانه
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
هویج و قارچ و سیب زمینی را جداگانه در روغن تفت میدهیم و آنها را با هم مخلوط کرده کنار میگذاریم. سیر و پیاز را در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود سویای خیس شده رو اضاف وتف میدهیم و گوجه فرنگی های خرد شده را به آن میافزاییم.
شنبلیله تازه و نمک و فلفل و زردچوبه و زیره و پودر گشنیز و ادویه و نخود فرنگی را به سبزیها اضافه کرده و تفت میدهیم.مخلوط اولیه را به این مخلوط اضافه کرده و بعد از چند دقیقه حرارت خاموش میکنیم.برنج را آبکش میکنیم وموادو لابه لای برنج میزاریم تا تموم بشه ازگل کلمم میشه استفاده کرد تواین پلو ...روش دارچین وگلاب وهل ریخته ودم میکنیم ته دیگ مناسب برای این پلو نون وسیب زمینی هست....