قارچ شکم پر
کدوی شکم پر
قارچ ....... 10 عدد بزرگ
کدوی خورشتی ...... 5 عدد بزرگ
گوشت چرخ کرده ..... 300 گرم
هویج ...... 1 عدد بزرگ
فلفل دلمه ...... 1 عدد متوسط
پیاز ...... 1 عدد
رب ...... 2 قاشق
زردچوبه و فلفل و پودر زنجبیل
نمک دریا
روغن ارده کنجد
پنیر پیتزا
پیاز را نگینی خرد کرده و با روغن ارده کنجد تفت میدهیم .
هویج را نیز نگینی خرد کرده و به پیاز اضافه میکنیم تا با هم تفت بخورند و سرخ شوند .
هویج را که به اینصورت درست میکنیم بسیار خوشمزه میشود .
در این فاصله پایه قارچهای شسته شده را جدا کرده و خرد میکنیم .
کدوها را نیز شسته و کمی سر و ته آنرا جدا میکنیم و از وسط نصف میکنیم و داخلش را به آرامی توسط قاشق چایخوری خالی میکنیم .
پیاز و هویج که سرخ شدند گوشت را اضافه کرده و تفت میدهیم و زردچوبه و فلفل و زنجبیل اضافه میکنیم و بعد فلفل دلمه نگینی و پایه قارچهای خرد شده و داخل کدوهای خردشده را اضافه میکنیم و تفت میدهیم .
در آخر نمک دریا اضافه میکنیم و مواد داخل قارچ و کدو آماده ست .
داخل یک ماهیتابه بزرگ کمی روغن ریخته و دو قاشق رب و زردچوبه و فلفل را تفت میدهیم و یک و نیم لیوان آب اضافه میکنیم و کمی نمک و کدوهای نصف شده را داخل سس میگذاریم تا کمی بپزد .
بعد از مواد آماده شده داخل قارچها و کدوها را پر میکنیم و روی آنها را پنیر پیتزا میریزیم .
قارچهای پر شده را کنار کدوها داخل سس میگذاریم و در ماهیتابه را گذاشته و نیم ساعت وقت میدهیم تا بپزند و پنیر پیتزا آب شود .
قارچ و کدوی شکم پر ما آماده ست .
در ظرف مناسب سرو کرده و تزیین میکنیم .
واقعا خوشمزه ست . حتما امتحان کنید .