مرغ_سرخ_کرده_باگوجه_فرنگی
این غذای خوشمزه ترکیبی از مرغ سرخ شده به همراه سس گوجه فرنگی و آلو برقانی و اسفناج است که غذایی ایدهآل و سالم برای یک شام ساده میباشد.
مواد لازم :
· 1 پیمانه گوجه فرنگی
· 1 قاشق سوپخوری شکر قهوه ای
· 2/1 فنجان آرد
· 4/1 فنجان آبدوغ (دوغ پس از گرفتن کره)
· 4 تکه سینه مرغ بدون پوست و استخوان
· 250 گرم اسفناج
طرز تهیه:
· گوجه فرنگیها را با چاقو شکاف دهید روی آن شکر قهوهای پاشیده و در ماکرویو قرار دهید. حدود 3 دقیقه و یا تا موقعی که پوست آن از هم پاشیده شده و گوجه فرنگیها نرم شوند. آنها را هم بزنید و جدا آن را کنار بگذارید.
· در یک ماهیتابه 5/2 فنجان آب همراه با 1 قاشق چای خوری نمک ریخته تا به جوش آید.
· در ظرف کم عمقی آرد را با 2/1 قاشق چای خوری نمک و فلفل مخلوط کرده و به آن آبدوغ را اضافه کنید، سپس مرغها را درون آن بغلتانید و سپس 3 قاشق سوپخوری روغن در یک ماهیتابه ریخته و با حرارت ملایم، آنها را در 4 دقیقه و یا تا وقتی که صورتی شود سرخ کنید.
· اسفناجها را بپزید و در بشقاب سروتان به همراه بقیه مواد تهیه شده قرار دهید.