خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۷:۳۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خورش_قیمه_بادمجان

     خورش بادمجان یکی از خورش های پر طرفدار ما ایرانی هاست که معمولا با گوشت قرمز درست می شود. اگر دنبال خورش های گیاهی هستید، این خورش را می توانید گیاهی درست کنید. 

    مواد لازم براي4 نفر

    1 عدد پیاز خرد شده

    1 پیمانه لپه

    2 عدد بادمجان

    3 عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده

    4 عدد گوجه فرنگی

    1 ق س رب گوجه فرنگی

    2 ق چ پودر کاری

    1 ق چ فلفل پاپریکا

    1 ق چ زیره

    1 ق س زنجبیل رنده شده

    2 خبه سیر خرد شده

    2 ق س گشنیز خرد شده

    به میزان لازم نمک و فلفل

    به میزان لازم روغن

    طرز تهیه:

    1. لپه را بشویید و آن را خیس کنید. بادمجان ها را خوب بشویید، سپس آنها را به صورت تکه های 2 سانتی خرد کنید. گوجه فرنگی ها را بعد از شست و شو پوست بگیرید، سپس خردشان کنید.

    2. در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید. بعد از آنکه پیاز نرم و طلایی شد، سیر را هم اضافه کرده و تفت دهید. حالا رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و آن را تفت دهید تا رنگ باز کند.

    3. در این زمان گوجه فرنگی خرد شده را همراه با لپه، بادمجان های خرد شده، زنجبیل رنده شده، فلفل دلمه ای خرد شده، ادویه جات و گشنیز خرد شده بریزید. مواد را کمی با هم تفت دهید. مقداری آب هم اضافه کنید. در قابلمه را ببندید و صبر کنید تا مواد بپزند و خورش شما آماده شود.

    4. وقتی خورش آماده شد، آن را بچشید و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید، سپس آن را همراه با برنج یا نان سرو کنید.

    یه جور دیگه

    در صورت تمایل مقداری آب لیمو یا پودر لیمو امانی به خورش اضافه کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان