خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۰۶:۰۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    چلو گوشت و پلو ماهیچه در منزل

    در آخرین مرحله عسل را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا با گوشت مخلوط شود.

    یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای اصیل ایرانی چلو گوشت و پلو ماهیچه است که این غذای خوشمزه با گوشت گوسفندی بسیار خوشمزه و لذیذ می شود. در ادامه سماتک طرز تهیه چلو گوشت و پلو ماهیچه در منزل را با هم مرور خواهیم کرد.

     

    مواد لازم چلو گوشت:

    گوشت گوسفند بدون چربی 500 گرم

    کدو تنبل رنده شده 150 گرم

    هویج     2 عدد

    عصاره سبزیجات ½1 پیمانه

    برنج 1 پیمانه (200 گرم)

    کشمش ¼ پیمانه

    دارچین آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری

    سیر 2 حبه

    پیاز 1 عدد

    رنده پوست پرتقال 2 قاشق غذاخوری

    هل آسیاب شده 2 قاشق مرباخوری

    روغن مایع گیاهی 4 قاشق غذاخوری

    زیره آسیاب شده 2 قاشق مرباخوری

    عسل 1 قاشق مرباخوری

    لیموترش  1 عدد

    پرک بادام بو داده مقداری

    پرک فلفل قرمز  مقداری

    زعفران مقداری

    ماست غلیظ برای سرو غذا

    برگ نعناع برای سرو غذا

     

    طرز تهیه چلو گوشت

    • گوشت گوسفند بدون چربی را خورشتی خرد کنید.

    • روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی شعله متوسط مایل به زیاد قرار دهید.

    • گوشت گوسفند را همراه با ادویه جات داخل تابه ریخته و به مدت 8 دقیقه سرخ کنید تا گوشت قهوه ای رنگ شود.

    • در آخرین مرحله عسل را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا با گوشت مخلوط شود.

    _________

    شام چی درست کنیم؟
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان