۱۰:۳۰ ۱۳۹۴/۱۲/۱۲

كباب بلدرچين
**************
بلدرچين رو مي تونيد مثل مرغ با هر ادويه و سسي كه مي خواهيد و با ذائقه شما جور هست مزه دار كنيد. فقط از يك شب قبل باشه .من از پياز + جعفري +نمك و فلفل و زردچوبه+ ابليموي تازه استفاده مي كنم .و بلدرچين ها را داخل اين مواد گذاشته و روز بعد روي منقل يا باربيكو كباب مي كنم . به همين راحتي .هر سسي كه با جوجه كباب مصرف مي كنيد براي بلدرچين هم كاربرد داره .
خان گلي هم كه بلدرچين سرخ شده رو خواسته بودي :
مثل مرغ بلدرچين رو با اب و نمك و كمي زردچوبه و پياز و اگر داشتي چند شاخه جعفري بگذار بپزه . بعد از پخت بلدرچين ها را داخل يك آبكش بذار تا آب اضافه اون بچكه كه موقع سرخ كردن به ظرف نچسبه .گوشت بلدرچين را به قطعات دلخواه تقسيم كرده و در روغن سرخ كن. بعد هم سيب زميني رو سرخ كن. وقت داشتي گوجه فرنگي سرخ شده باشه كه عالي ميشه. درست مثل مرغ هيچ فرقي نداره .حالا اگه مي خواي غذا خشك نباشه در حين آماه و سرخ كردن بلدرچين و بقيه مواد اب بلدرچين رو توش كمي رب گوجه فرنگي كه بهتره اون رو قبلا در تابه كمي با روغن سرخ كرده باشي بريز + نعنا خشك تفت داده شده در روغن كه البته نبايد زياد باشه حدود 1 ق غذاخوري اگر دوست داشتي كمي هم ابليموي تازه و فلفل و بعد بذار اين آب جا بيفته و غليظ بشه . بسيار خوشمزه است.
خامه هاي پاكت صورتي را من تا 5 روز هم در يخچال نگه ميدارم .البته توصيه مي كنم وقتي درش رو باز كردي اون رو داخل يك ظرف درب دار خالي كرده و در يخچال بزاري .اين طوري راحت تر هم ميشه براي مصرف استفاده كرد .