۱۰:۳۴ ۱۳۹۴/۱۲/۱۲

طرز تهيه بلدرچين
اول بلدرچين رو تمير كنيد و با اب بشوريد. خيلي نياز به شستن زياد نيست. بعد با يه دستمال اشپزخانه خشك كنيد روشو نمك و فلفل بزنيدو توي تابه داغ با كره خوب سرخ كنيد( اگر دوست داشتيئ كنارش از بيكن هم ميتونيد استفاده كنيد) هنگام سرخ كردم چند تا برگ بود و اويشن تازه كنارش بزاريدو كمي سبزيجات كنارش بزاريد و يا اينكه از قرص سبزيجان استفاده كنيد. 2 ليوان اب بريزيد و بزاريد 1 ساعت بپزد(من ديدم كه هنگام پخت بعضي ها از شربا سفيد هم استفاده ميكنن). بعد از 1 ساعت بلدرچين اماده است
دستور دوم
مواد لازم
بلدرچين 1200 گرم
آب ليمو ترش 5/2 فنجان
پياز خام خلال شده 3عدد
زغفران مقداري
روغن زيتون نصف فنجان
كرفس خرد شده مقداري
فلفل نمك مقداري
بلدرچين را بعد از تميز كردن با 2 تا 3 ليوان آب ، يكي دو عدد پياز خرد كرده و يكي دو برگ ساق كرفس و چند ساق جعفري ميگذاريم نيم پذ شود
و آب آن به خودش برود و سسي از روغن زيتون با كره آب كرده و آب ليمو نمك فلفل را آماده ميكنيم و بلدرچين را در سس ميخوابانيم و بعد مثل
كباب جوجه به سيخ ميكشيم و روي حرارت ملايم كباب ميكنيم.
بايد زمان طبخ آن از جوجه طولاني تر و حرارت ملايم تر باشد و مرتب به آن سس كره با آب ليمو بدهيد تا كاملا كباب پخته و برشته شود.