خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۰:۳۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    طرز تهيه بلدرچين


    اول بلدرچين رو تمير كنيد و با اب بشوريد. خيلي نياز به شستن زياد نيست. بعد با يه دستمال اشپزخانه خشك كنيد روشو نمك و فلفل بزنيدو توي تابه داغ با كره خوب سرخ كنيد( اگر دوست داشتيئ كنارش از بيكن هم ميتونيد استفاده كنيد) هنگام سرخ كردم چند تا برگ بود و اويشن تازه كنارش بزاريدو كمي سبزيجات كنارش بزاريد و يا اينكه از قرص سبزيجان استفاده كنيد. 2 ليوان اب بريزيد و بزاريد 1 ساعت بپزد(من ديدم كه هنگام پخت بعضي ها از شربا سفيد هم استفاده ميكنن). بعد از 1 ساعت بلدرچين اماده است

    دستور دوم

    مواد لازم
    بلدرچين 1200 گرم
    آب ليمو ترش 5/2 فنجان
    پياز خام خلال شده 3عدد
    زغفران مقداري
    روغن زيتون نصف فنجان
    كرفس خرد شده مقداري
    فلفل نمك مقداري

    بلدرچين را بعد از تميز كردن با 2 تا 3 ليوان آب ، يكي دو عدد پياز خرد كرده و يكي دو برگ ساق كرفس و چند ساق جعفري ميگذاريم نيم پذ شود

    و آب آن به خودش برود و سسي از روغن زيتون با كره آب كرده و آب ليمو نمك فلفل را آماده ميكنيم و بلدرچين را در سس ميخوابانيم و بعد مثل

    كباب جوجه به سيخ ميكشيم و روي حرارت ملايم كباب ميكنيم.

    بايد زمان طبخ آن از جوجه طولاني تر و حرارت ملايم تر باشد و مرتب به آن سس كره با آب ليمو بدهيد تا كاملا كباب پخته و برشته شود.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان