خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۰:۴۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    تبولى 
    بلغور گندم ريز= 3/2 پيمانه 
    جعفري –ريز خرد شده=6 پيمانه 
    نعنا تازه- ريز خرد شده =2/1پيمانه 
    گوجه فرنگي- خرد شده= 5عدد 
    پيازكوچك- خرد شده 2عدد(200گرم) 
    پيازچه- خرد شده= 2عدد 
    روغن زيتون-تصفيه نشده= 4/1پيمانه(60ميل) 
    آب ليموي تازه =2/1پيمانه(125ميل) 
    نمك و فلفل سياه= به ميزان لازم 
    طرز تهيه: 
    بلغور را با آب ولرم به مدت15 دقيقه خيس و سپس آبكش مي كنيم به طوري كه آب آن كاملاٌ گرفته شود آن را در يك ظرف بزرگ مي ريزيم، جعفري، نعنا، گوجه فرنگي، پياز و پيازچه را به آرامي با بلغور مخلوط مي كنيم، نمك و فلفل را اضافه مي كنيم. 
    چند دقيقه قبل از سفرو، روغن زيتون و آب ليمو را اضافه مي كنيم. 
    نكته:1-اين خوراك را بلافاصله پس از تهيه مصرف كنيد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان