خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۰:۴۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    سوفله مرغ و قارچ 

    مواد لازم : 
    مرغ پخته ريش شده : يك سينه مرغ (سينه بهتر است چون بهتر ريش ريش مي شود.) 
    كالباس : 100 گرم 
    خيارشور:100 گرم 
    قارچ: 100 گرم 
    فلفل دلمه : (در صورت علاقه به طعمش مي توانيد از يك عدد كوچك استفاده كنيد.) 
    سس مايونز : به اندازه كافي 
    چيپس خلالي : يك بسته 
    پنير پيتزا : به اندازه كافي 
    طرز تهيه : 
    كالباس و خيارشور و قارچ و فلفل دلمه را نگيني خرد مي كنيم و به همراه مرغ ريش شده در كاسه اي با سس مخلوط مي كنيم. ميزان سس بستگي به ذائقه شما دارد. دقت داشته باشيد كه مقدار اين مواد بايد با هم تناسب داشته باشد. فر را روي حرارت 210 به مدت يك ربع تا بيست دقيقه گرم مي كنيم. در اين فاصله بقيه مراحل را انجام مي دهيم: 
    ظرف مورد نظر را مي توانيم پيركس در نظر بگيريم. البته من خودم از ظرفي استفاده مي كنم كه تقريباً نچسب است. (در تهيه لازانيا نيز از آن استفاده شد.) كف و اطراف ظرف را كمي چرب مي كنيم. سپس نيمي از چيپس خلالي را كف ظرف مي ريزيم و پخش مي كنيم. سپس مواد را روي چيپس ها به طور يكنواخت پخش مي كنيم. و بقيه چيپس را نيز روي مواد مي ريزيم : 

    به اين ترتيب زير و روي موادمان را چيپس در برگرفته است. سپس يك لايه پنير پيتزاي رنده شده روي موادمان مي ريزيم : 

    فر گرم شده كه يادتان است؟! حالا ظرفمان را حدود ده دقيقه طبقه بالاي فر روي حرارت 210 درجه مي گذاريم . مواد احتياج به پختن ندارند و از طرفي نيز درون موادمان خيارشور داريم كه نبايد زياد حرارت ببيند. اين مدت زمان فقط جهت آب شدن پنير پيتزا و انسجام مواد است. بعد از اين مدت كه پنيز پيتزا آب شد، گريل را روشن مي كنيم و سه چهار دقيقه نيز اجازه مي دهيم مواد از بالا حرارت ببينند : 

    نكته1 : اگر مايل بوديد از فلفل دلمه استفاده نماييد، مي توانيد از نوع رنگي آن در غذا بريزيد تا غذا شكيل تر شود. 
    نكته 2 : اين غذا را با همان ظرف بايد سر ميز ببريد. و همانجا آن را تقسيم كرده و نوش جان نماييد. پس اگر ميهمان داشتيد، بهتر است غذا را در پيركس درست كنيد.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان