طرز تهيه كتلت گوشت
مواد لازم براي 4 نفر:
* گوشت چرخكرده=450 گرم
* گشنيز خردشده=يكونيم قاشق سوپخوري
* خمير داخل يك عدد نان فانتزي بزرگ=2 قاشق سوپخوري
* سير=5 حبه (ريز رنده شود)
* پياز=يك عدد (رنده شود)
* آب 2 عدد ليموترش
* پودر فلفل قرمز= يك قاشق چايخوري
* پودر كاري= يك قاشق سوپخوري
* رب گوجهفرنگي= يك قاشق سوپخوري
* تخممرغ=يك عدد
* دارچين و زردچوبه= (هركدام، نوك قاشق چايخوري)
* روغن= مقداري براي سرخكردن
* نمك و فلفل سياه= به مقدار لازم
دستور پخت :
1 – يك كاسه متوسط آماده كنيد و گوشت چرخكرده را همراه گشنيز، خمير خشك و خردشده نان، پياز، سير، آب ليموترش، رب گوجهفرنگي و ادويهها در آن بريزيد و مواد را خوب ورز دهيد. سپس زرده و سفيده تخممرغ را در كاسه كوچكي باهم مخلوط كرده، به مايه اضافه كنيد و هم بزنيد.
نكته: اگر احساس كرديد كه مايه كتلت چسبندگي كافي را ندارد، كمي خمير خشك نان به آن اضافه كنيد.
2 – تابه نچسبي آماده كنيد و مقداري روغن در آن بريزيد و روي شعله اجاقگاز بگذاريد تا داغ شود. حالا دستتان را نمدار كرده، مقداري از مايه كتلت را در كف دست به شكل دايره تبديل كنيد و در روغن قرار دهيد. پس از اينكه دو طرف آنها سرخ شد، همراه با سالاد و فلفل تازه سرو كنيد.
زمان لازم براي آمادهسازي مواد: 8 دقيقه
زمان لازم براي پخت كتلت: 10 دقيقه
نوش جان
