خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۳:۱۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    طرز تهيه كتلت گوشت


    مواد لازم براي 4 نفر:
    * گوشت چرخ‌كرده=450 گرم
    * گشنيز خردشده=يك‌ونيم قاشق سوپ‌خوري
    * خمير داخل يك عدد نان فانتزي بزرگ=2 قاشق سوپ‌خوري
    * سير=5 حبه (ريز رنده شود)
    * پياز=يك عدد (رنده شود)
    * آب 2 عدد ليموترش
    * پودر فلفل قرمز= يك قاشق چاي‌خوري
    * پودر كاري= يك قاشق سوپ‌خوري
    * رب گوجه‌فرنگي= يك قاشق سوپ‌خوري
    * تخم‌مرغ=يك عدد
    * دارچين و زردچوبه= (هركدام، نوك قاشق چاي‌خوري)
    * روغن= مقداري براي سرخ‌كردن
    * نمك و فلفل سياه= به مقدار لازم



    دستور پخت :

    1 – يك كاسه متوسط آماده كنيد و گوشت چرخ‌كرده را همراه گشنيز، خمير خشك و خردشده نان، پياز، سير، آب ليموترش، رب گوجه‌فرنگي و ادويه‌ها در آن بريزيد و مواد را خوب ورز دهيد. سپس زرده و سفيده تخم‌مرغ را در كاسه كوچكي باهم مخلوط كرده، به مايه اضافه كنيد و هم بزنيد.

    نكته: اگر احساس كرديد كه مايه كتلت چسبندگي كافي را ندارد، كمي خمير خشك نان به آن اضافه كنيد.

    2 – تابه نچسبي آماده كنيد و مقداري روغن در آن بريزيد و روي شعله اجاق‌گاز بگذاريد تا داغ شود. حالا دست‌تان را نمدار كرده، مقداري از مايه كتلت را در كف دست به شكل دايره تبديل كنيد و در روغن قرار دهيد. پس از اينكه دو طرف آنها سرخ شد، همراه با سالاد و فلفل تازه سرو كنيد.
    زمان لازم براي آماده‌سازي مواد: 8 دقيقه
    زمان لازم براي پخت كتلت: 10 دقيقه
    نوش جان

    make gif

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان