خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۲:۴۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    سس مايونز ( 2 كيلو )

    تخم مرغ 3 عدد
    سس خردل 1ق س
    روغن مايع 2 پيمانه
    آب 3 پيمانه
    نشاسته ذرت (پودر نشاسته گل ) 3/2 پيمانه
    سركه 2 پيمانه
    شكر 1 ق س
    نمك 1 ق چ
    فلفل به ميزان لازم

    نشاسته را در آب حل مي كنيم ، شكر ، سركه ، نمك را افزوده ( ميتونيد سركه رو كمتر وآب رو بيشتر بريزيد) و روي حرارت قرار ميدهيم و مرتب هم ميزنيم تا مثل فرني غليظ شده و شفاف شود . از روي حرارت برميداريم . كنار ميگذاريم تا ولرم شود.
    تخم مرغها ، سس خردل ، روغن وفلفل را در مخلوط كن مي ريزيم و 3 دقيقه مخلوط ميكنيم.
    سپس مايه غليظ شده را به مواد داخل مخلوط كن مي افزاييم و هم ميزنيم .در شيشه مي ريزيم و در يخچال قرار ميدهيم . بعد از نيم ساعت سفت ميشه
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان