خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۲:۴۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    مايونز خردل


    مواد لازم براي تهيه مايونز خردل :
    سس مايونز دوسوم ليوان
    آب 1 قاشق سوپخوري
    پودرخردل 2 قاشق مرباخوري
    پيازچه خردشده يك سوم ليوان




    مواد لازم براي تهيه كتلت :
    پياز متوسط (ساطوري شده) 1 عدد (حدود 150 گرم)
    سير رنده شده 2 حبه
    ماهي 500 گرم
    خرده هاي وسط نان باگت 105 گرم يا 5/1 ليوان معمولي
    تخم مرغ 1 عدد
    رنده پوست ليمو 2-1 قاشق سوپخوري
    آب ليمو يك قاشق سوپخوري
    روغن مايع مخصوص سرخ كردني به اندازه لازم




    طرز تهيه :
    در يك ماهيتابه روغن را داغ كرده، پياز و سير را اضافه مي كنيم . مرتب آن را هم مي زنيم تا پياز نرم شود. سپس مواد را از روي حرارت برداشته تا سرد شود. استخوان هاي ماهي را گرفته و در داخل غذاساز مي ريزيم تا به طور كامل نرم شود.

    پياز، سير، ماهي ، خرده هاي نان ، تخم مرغ ، رنده پوست ليمو و آب ليمو را در يك كاسه بزرگ ريخته ، مخلوط مي كنيم و ورز مي دهيم.

    مخلوط فوق را به 8 قسمت تقسيم كرده و به صورت گرد درمي آوريم. در ماهيتابه ديگري روغن را داغ كرده و كتلت ها را سرخ مي كنيم و پس از آماده شدن با سس مايونز خردل كه تهيه كرده ايم، سرو مي كنيم.

    براي تهيه مايونز خردل همه مواد آن را با هم مخلوط مي كنيم.

    نكات :

    - از ماهي اي استفاده كنيد كه گوشت آن به راحتي از استخوان جدا شود.

    - براي تهيه اين كتلت از وسط نان باگتي استفاده كنيد كه يك روز بيرون يخچال مانده است و با فشار دست بصورت پودر درآمده است.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان