۱۲:۴۵ ۱۳۹۴/۱۲/۱۳

مايونز خردل
مواد لازم براي تهيه مايونز خردل :
سس مايونز دوسوم ليوان
آب 1 قاشق سوپخوري
پودرخردل 2 قاشق مرباخوري
پيازچه خردشده يك سوم ليوان
مواد لازم براي تهيه كتلت :
پياز متوسط (ساطوري شده) 1 عدد (حدود 150 گرم)
سير رنده شده 2 حبه
ماهي 500 گرم
خرده هاي وسط نان باگت 105 گرم يا 5/1 ليوان معمولي
تخم مرغ 1 عدد
رنده پوست ليمو 2-1 قاشق سوپخوري
آب ليمو يك قاشق سوپخوري
روغن مايع مخصوص سرخ كردني به اندازه لازم
طرز تهيه :
در يك ماهيتابه روغن را داغ كرده، پياز و سير را اضافه مي كنيم . مرتب آن را هم مي زنيم تا پياز نرم شود. سپس مواد را از روي حرارت برداشته تا سرد شود. استخوان هاي ماهي را گرفته و در داخل غذاساز مي ريزيم تا به طور كامل نرم شود.
پياز، سير، ماهي ، خرده هاي نان ، تخم مرغ ، رنده پوست ليمو و آب ليمو را در يك كاسه بزرگ ريخته ، مخلوط مي كنيم و ورز مي دهيم.
مخلوط فوق را به 8 قسمت تقسيم كرده و به صورت گرد درمي آوريم. در ماهيتابه ديگري روغن را داغ كرده و كتلت ها را سرخ مي كنيم و پس از آماده شدن با سس مايونز خردل كه تهيه كرده ايم، سرو مي كنيم.
براي تهيه مايونز خردل همه مواد آن را با هم مخلوط مي كنيم.
نكات :
- از ماهي اي استفاده كنيد كه گوشت آن به راحتي از استخوان جدا شود.
- براي تهيه اين كتلت از وسط نان باگتي استفاده كنيد كه يك روز بيرون يخچال مانده است و با فشار دست بصورت پودر درآمده است.