خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۲:۵۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    كتلت گرد غوره

    مواد لازم:

    ? گوشت‌ چرخ‌كرده؛ 250 گرم 
    ? پياز رنده شده؛ يك عدد
    ? سيب‌زميني رنده شده؛ يك عدد متوسط 
    ? تخم‌مرغ؛ يك عدد 
    ? نمك‌ و زردچوبه؛به ميزان لازم 
    ? آرد نخودچي؛يك قاشق غذاخوري
    ? پياز سرخ شده؛دو عدد متوسط 
    ? سيب‌زميني ورقه شده؛دو عدد متوسط 
    ? گوجه‌فرنگي؛سه عدد متوسط 
    ? گرد غوره؛ براي روي كتلت
    ? آب؛يك ليوان سرخالي 
    ? رب‌گوجه‌فرنگي؛يك قاشق غذاخوري





    طرز تهيه:

    گوشت چرخ كرده را همراه پياز رنده شده، تخم‌مرغ، سيب‌زميني رنده شده، نمك، زردچوبه، فلفل و آرد نخود خوب ورز مي‌دهيم تا حالت چسبندگي‌ پيدا كند. گلوله‌اي به اندازه يك نارنگي برداشته و به صورت بيضي در دست پهن مي‌كنيم و در كف تابه مي‌چينيم. اين نوع كتلت بايد كلفت‌تر از كتلت‌هاي معمولي باشد. حلقه‌هاي سيب‌زميني و گوجه‌فرنگي را روي كتلت‌ها چيده و پياز سرخ شده را با گرد غوره روي كتلت‌ها مي‌ريزيم. يكي دو ليوان آب در آن ريخته و در ظرف را مي‌گذاريم تا با حرارت ملايم پخته شود. آب باقيمانده در تابه بايد نصف ليوان باشد. مقداري رب گوجه‌فرنگي در آب مخلوط مي‌كنيم و در حين پختن اضافه مي‌كنيم

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان