كتلت گرد غوره
مواد لازم:
? گوشت چرخكرده؛ 250 گرم
? پياز رنده شده؛ يك عدد
? سيبزميني رنده شده؛ يك عدد متوسط
? تخممرغ؛ يك عدد
? نمك و زردچوبه؛به ميزان لازم
? آرد نخودچي؛يك قاشق غذاخوري
? پياز سرخ شده؛دو عدد متوسط
? سيبزميني ورقه شده؛دو عدد متوسط
? گوجهفرنگي؛سه عدد متوسط
? گرد غوره؛ براي روي كتلت
? آب؛يك ليوان سرخالي
? ربگوجهفرنگي؛يك قاشق غذاخوري
طرز تهيه:
گوشت چرخ كرده را همراه پياز رنده شده، تخممرغ، سيبزميني رنده شده، نمك، زردچوبه، فلفل و آرد نخود خوب ورز ميدهيم تا حالت چسبندگي پيدا كند. گلولهاي به اندازه يك نارنگي برداشته و به صورت بيضي در دست پهن ميكنيم و در كف تابه ميچينيم. اين نوع كتلت بايد كلفتتر از كتلتهاي معمولي باشد. حلقههاي سيبزميني و گوجهفرنگي را روي كتلتها چيده و پياز سرخ شده را با گرد غوره روي كتلتها ميريزيم. يكي دو ليوان آب در آن ريخته و در ظرف را ميگذاريم تا با حرارت ملايم پخته شود. آب باقيمانده در تابه بايد نصف ليوان باشد. مقداري رب گوجهفرنگي در آب مخلوط ميكنيم و در حين پختن اضافه ميكنيم