۱۳:۰۳ ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
شامي با سبزيجات
مواد لازم:
گوشت مغزران بي استخوان گوسفندي نيم كيلو
سبزي شامل: جعفري، تره، گشنيز، نعناع و ترخان 750گرم
تخم مرغ 4-3 عدد
پياز متوسط 2عدد
ما ست 1قاشق سوپخوري
جوش شيرين 1 قاشق چايخوري
نمك و فلفل به مقدار كافي
طرزتهيه:
گوشت را با پياز و 2 ليوان آب مي گذاريم با شعله ملايم پخته شود. سبزي خرد شده را به گوشت تقريباً پخته اضافه مي كنيم تا سبزي همراه با گوشت پخته و آب آنها كشيده شود. مخلوط گوشت و سبزي را پس از كمي خنك شدن چرخ مي كنيم. سپس تخم مرغ ، ماست ، جوش شيرين ، نمك و فلفل را به مايه گوشت اضافه كرده و مايه شامي را خوب ورز مي دهيم تا مايه خاصيت چسبندگي پيدا كند. بعد خمير را به شكل گلوله هاي كوچك در آورده ، سپس آنها را در كف دست پهن كرده و در روغن تقريباً زياد سرخ مي كنيم و در ديس مي چينيم و دور ديس را با گوجه فرنگي و سبزيجات تزيين مي كنيم.