۱۳:۱۹ ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
خوراك بوقلمون
مواد لازم :
بوقلمون درسته
هويج
فلفل سبز دلمه اي
پياز
سن ايچ پرتقال
كمپوت آناناس
كره
زعفران
سير
نمك و فلفل و ادويه جات
روغن
مراحل تهيه:
1) بو قلمون را كاملا تميز و سپس شسته و خشك كنيد .
2) در يك ظرف منا سب اطراف آن را سرخ كنيد تا كمي طلائي شود .
3) بوقلمون را از روغن خارج كنيد .
4) هويج – فلفل – پياز – را خرد كنيد و در داخل شكم بو قلمون بريزيد و سپس شكم آن را بدوزيد
5) بو قلمون را در ظرف فر گذاشته و در داخل فر بگذاريد .
6) كره – زعفران و ادويه جات و نمك را مخلوط كرده و به صورت يك سس در آوريد و روي بوقلمون بريزيد .
7) در ظرف فر به اندازه دو ليوان آب بريزيد .
8) بگذاريد كه بو قلمون در فر پخته شود به فاصله زماني هر ده دقيقه مقداري از مايع سن ايچ بر روي بو قلمون بريزيد .
9) بعد از پخت بو قلمون را در يك سيني گذاشته و با كمپوت آناناس آن را تزئين كنيد .