خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۸:۲۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    چلو_دیزی_کاشانی

    طرز تهیه

     

    مواد لازم چلو دیزی کاشانی برای شش نفر :

     

    مواد لازم

    اندازه

    مقدار / کالری

    برنج

    4 پیمانه

    100 گرم / 360 کالری

    لوبیای چشم بلبلی

    2 پیمانه

    100 گرم / 130 کالری

    گوشت بره ( سردست یا ران)

    نیم کیلو

    100 گرم / 200 کالری

    پیاز

    2 عدد متوسط

    100 گرم / 5 کالری

    زردچوبه

    سه قاشق چایخوری

    100 گرم / 0 کالری

    نمک

    به مقدار لازم

    100 گرم / 0 کالری

    روغن

    100 گرم (نصف لیوان معمولی)

    100 گرم / 900 کالری

     

    طرز تهیه چلو دیزی کاشانی :

     پیازها را خرد کرده و با کمی روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود. سپس زردچوبه را در آن تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. گوشت را به قطعات بزرگ تقسیم کرده، آن را به لوبیا ی چشم بلبلی و پیاز داغ اضافه می کنیم و می گذاریم با حرارت ملایم بپزد.

    *. پس از نیم ساعت یک قاشق چایخوری نمک به آن اضافه می کنیم و می گذاریم با حرارت ملایم بپزد تا آب آن کاملا کشیده شود. پس از پخت کامل گوشت و لوبیا، برنج را شسته و با شش پیمانه آب، نمک و باقی مانده روغن، آن را به مخلوط گوشت و لوبیا اضافه می کنیم.

    *. مانند برنج کته یا دمی، می گذاریم تا روی شعله زیاد بپزد و آب آن بخار شود و بعد آن را با حرارت ملایم دم می کنیم. پس از دم کشیدن آن را سر سفره برده و با ماست سفت یا ترشینوش جان کنید.(به ازای هر پیمانه برنج یا لوبیا نصف قاشق چایخوری نمک و زردچوبه).

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان