کوفته_مرغ_پر_شده با پنیر بز
مواد لازم : برای 4 نفر
خرده نان (خشک) 3/4 فنجان
سیر (ریز شده) 2 حبه
نمک 1 قاشق چایخوری
ریحان (خشک) 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
شیر 1/4 فنجان
فلفل شیرین (بریانی و خرد شده) 1/4 فنجان
مرغ (چرخ کرده) 550 گرم
پنیر بز 60 گرم
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
این کوفته های خوش منظره و کوچک را در میهمانی بعدی تان سرو کنید یا آنها را روی مقداری سس مارینارای گرم شده بچینید و با پاستا، برنج یا پولنتا سرو کنید. می توانید مرغ چرخ کرده را با بوقلمون یا گوشت گاو یا گوسفند چرخ کرده و پنیر بز را با پنیر فتا جایگزین کنید.
طرز تهیه:1.فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی یا فویل آلومینیوم بپوشانید.
2. در یک کاسه ی بزرگ، خرده نان، سیر، ریحان، نمک؛ تخم مرغ، شیر و فلفل شیرین بریان شده را مخلوط کنید.مرغ را اضافه کنید و با ملایمت مخلوط کنید.
مهنازبانو:سعی کنید زیاد مرغ را هم نزنید چون این کار باعث می شود کوفته ی شما سفت تر شود. پس با نوک انگشت یا یک چنگال آنقدر مخلوط کنید که مرغ بین مواد خیس پخش شود.
3. 14 تا 16 عدد کوفته ی یک اندازه درست کنید و آنها را داخل سینی فری که آماده کرده اید بچینید.پنیر بز را به شکل تکه های یک اندازه در بیاورید و یک یا دو تکه از آن را روی هر کوفته فشار بدهید.
برای اینکه کوفته ها بهتر قهوه ای شود چند قطره روغن زیتون روی کوفته ها بچکانید سپس 18 تا 20 دقیقه تا زمانی که کاملاً بپزد