خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۱۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کوکوی پیازچه؛ غذای پیشنهادی کرمانشاهی 

     کوکو همه مدلش خوشمزه است و طرفدار دارد. اگر از خانواده کوکوها فقط کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی را می‌شناسید، این کوکوی پیازچه می‌تواند تنوعی به منوی غذایی شما بدهد.

    مواد لازم برای 2 نفر

    2 عدد سیب‌زمینی آب پز

    1 عدد پیاز

    200 گرم پیازچه

    1 عدد تخم‌مرغ

    به میزان لازم نمک، زردچوبه و فلفل سیاه

    طرز تهیه:

    1. سیب‌زمینی‌های آبپز را رنده کنید و آنها را در ظرفی مناسب بریزید.

    2. حالا پیاز را رنده کنید، آب آن را بگیرید و به سیب‌زمینی‌ها اضافه کنید.

    3. پیازچه‌ها را نگینی خرد کنید و به موادتان اضافه کنید.

    4. تخم‌مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و خوب هم بزنید.

    5. در تابه‌ای روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا داغ شود. از مایه کوکو یک قاشق غذاخوری بردارید و در روغن یا قالب دلخواهتان سرخ کنید.

    نکته

    اگر می‌خواهید کوکویتان خوش‌رنگ شود، می‌توانید یک قاشق سوپخوری زعفران دم‌کرده هم به آن اضافه کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان