خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۲۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ریزوتوی مرغ ایتالیایی را با سلیقه خودتان درست کنید 

     این ریزوتوی مرغ, یکی از معروف ترین غذاهای ایتالیا به شمار می آید که در رستوران های سراسر دنیا سرو می شود. اما هر آشپزی به سلیقه خود مقداری طرز تهیه را تغییر می دهد.

    مواد لازم :

    کره : 125 گرم

    مرغ باریک خرد شده : 900 گرم

    پیاز درشت خرد شده : 1 عدد

    برنج ریزوتو : 500 گرم

    پیمانه عصاره مرغ : 600 میلی لیتر

    آب انگور : 150 میلی لیتر

    زعفران ساییده شده : نصف قاشق چای خوری

    نمک : به میزان لازم

    فلفل : به میزان لازم

    پودر پنیر پارمزان : 60 گرم

    طرز تهیه :

    1. 4 قاشق غذاخوری از کره را داخل یک ماهیتابه عمیق حرارت داده , مرغ و پیاز را در آن سرخ نمایید تا طلایی شوند .

    2. برنج را به ماهیتابه افزوده خوب هم بزنید و به مدت 15 دقیقه بپزید .

    3. عصاره مرغ را حرارت دهید تا جوش بیاید و آن را به تدریج به برنج بیافزایید . آب انگور سفید , زعفران , نمک و فلفل را اضافه نموده و خوب مخلوط نمایید. به مدت 20 دقیقه این مخلوط را جوشانده , گاهی هم بزنید و در صورتی که ریزوتو سفت شد , دوباره مقداری عصاره به آن اضافه نمایید.

    4. ریزوتو را 2 تا 3 دقیقه کنار بگذارید , هنگام سرو مقداری عصاره به آن افزوده و به مدت 10 دقیقه آن را بجوشانید . پنیر پارمزان و باقی مانده کره را روی ریزوتو ریخته و سرو نمایید .

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان