۱۰:۴۸ ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
کوفته باقالا
سبزی معطر نیم کیلو
باقالا پخته نصف لیوان
برنج اب کش شده نصف لیوان
گوشت نیم کیلو ( بدون چربی ) چربی داشته باشه وا می ره
پیاز یک عدد
ادویه رب آبلیمو
طرز تهیه :
یک عدد پیاز را سرخ کرده پس از طلایی شدن ادویه به پیاز زده و قابلمه را تا نصفه اب می کنیم و میزاریم جوش بیاد
باقالی پخته را اب کش می کنیم و با برنج بدون اب مخلوط می کنیم سپس سبزی و گوشت را اضافه می کنیم و کوفته را در سایز دلخواه درست می کنیم و درون قابلمه میگذاریم پس از پخته شدن یک قاشق رب و ابلیمو کمی اضافه می کنیم و میذاریم جابیفته
ادویه به دلخواه میزنیم
واسه اینکه وا نره مواد نباید اب داشته باشه و گوشت بدون چربی باشه
یا گوشت گوسفند + گوساله و یا گوشت گوسفند + بوقلمون