۱۰:۵۰ ۱۳۹۴/۱۲/۱۷

شام ساده و خوشمزههههههههههههههههه
ورقه هاي ژامبون ..................براي هر نفر 2 عدد
قارچ خرد شده
سينه مرغ تكه شده
ابليمو
نمك
زعفران
پنير پيتزا
نان باگت
مخلفات مثل خيار شور و سس مايونز و كاهو ......
ابتدا سينه مرغ را تكه تكه كرده براي 2تا 3 ساعت در ابليمو و زعفران خيس كرده و نمك ميخوابونيم
بعد از 2 تا 3 ساعت تكه هاي مرغ را در روغن داغ سرخ كرده (براي اينكه اب نيندازد روغن داغ باشد بهتر است )
قارچ را هم خرد كرده و در كنار تكه هاي مرغ سخ ميكنيم
اين دو را با هم مخلوط كرده و كنار ميگذاريم
يك ورقه ژامبون در تابه ميگذاريم تا حالت سرخ كرده بگيرد در همين حين مقداري از قارچ و مرغ را روي اين ژامبون
ريخته كمي پنير روي ان ميپاشيم و يك ورقه ديگر ژامبون روي ان ميگذاريم (كمي با پشت قاشق روي ان فشار
ميدهيم تا با اب شدن پنير دو ورقه ژامبون هم به هم بچسبند )...... بعد ان را به كمك كفگير برميگردانيم تا طرف
ديگر هم كمي سرخ شود
غذا حاضررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررره
هم ميتونيد با نان باگت و خيار شور و سس مايونز و كاهو ساندويچ كنيد
هم ميتونيد توي بشقاب با همين مخلفات تزيين كنيد و از خودتون سليقه در كنيد ..