خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۰:۵۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کوکوی مرغ

    طرز تهیه:

    مرغ را پس از تمیز کردن و شستن همراه با یک لیوان آب و کمی نمک و فلفل و یک قاشق پیاز داغ بگذارید کاملا بپزد تا آب آن کاملا کشیده شود و بیش از یکی، دو قاشق بیشتر آب نداشته باشد. مرغ را کنار بگذارید تا سرد شود. سپس تمام پوست و استخوان مرغ را جدا و گوشت مرغ را نگینی کنید، مرغ نباید زیاد خرد شود. 

    تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و خوب مخلوط کنید تا کف کند بعد از آن زعفران ساییده شده را در آب جوش حل کنید، جوش شیرین را هم در کمی آب سرد حل سپس نمک و فلفل و دارچین و دو قاشق باقیمانده پیاز داغ را به مایه تخم مرغ اضافه کنید. 

    تکه های مرغ را در مایه ریخته و خوب هم بزنید. حالا کم کم آماده می شویم برای سرخ کردن، در ماهیتابه به اندازه کافی روغن بریزید و وقتی داغ شد مایه کوکو را در آن بریزید و با پشت قاشق روی آن را صاف و در ماهیتابه را گذاشته و حرارت را کم کنید.

    ایـران و یـونان، كاشفان مرغ!

    مواد لازم:

    مرغ: یک عدد

    تخم مرغ: 10 عدد

    پیاز داغ: سه قاشق سوپ خوری

    جوش شیرین: یک قاشق مرباخوری

    زعفران ساییده: نصف قاشق چای خوری

    نمک و فلفل و دارچین: به انداز کافی

    آبلیمو تازه: یک یا دو قاشق غذاخوری

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان