خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۱:۰۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    خوراک مرغ مالزیایی یا همان «چیکن مالزین»

    مرغ یا گوشت که در خانه باشد دیگر نگران وعده غذایی نباشید. با این دو ماده اصلی میتوانید کلی ایده بدهید و بالاخره یک غذای خوشمزه درست کنید. در اینجا از مرغ استفاده کرده ایم و آن را به شکل مالزیایی اش طبخ کرده ایم.

    مواد لازم:

       دسته ران مرغ 2عدد

        شکر قهوه‌ای 2/1 پیمانه

        آب 5 و 4/1 قاشق سوپخوری

       آب لیمو 1 قاشق چایخوری

        خامه صبحانه 100 گرم

        آب جوش 2 پیمانه

       پیاز سرخ شده 4/1 پیمانه

       نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

    مواد لازم دورچین 

        کمپوت آناناس 2/1 پیمانه

        پیازچه خرد شده  4/1 پیمانه

       تره خرد شده 3 قاشق سوپخوری

        آب آناناس 8/1 پیمانه

       کنسرو ذرت 4/1 پیمانه

       روغن زیتون 5 قاشق سوپخوری

       فلفل دلمه‌ای رنگی خردشده 4/1 پیمانه

       نمک و فلفل قرمز به میزان لازم

    روش تهیه: 

    1. مرغ‌ها را همراه پیاز سرخ شده اضافه کنید. بگذارید تا با حرارت ملایم 30 الی 45 دقیقه بپزد و سس آن کاملا غلیظ شود. با شکر و آبلیمو و خامه و کمی آب این سس را تهیه کنید. درآخر نمک و فلفل قرمز را اضافه کنید. 

    2. مواد دورچین را به صورت چهارگوش خرد کنید، سپس داخل یک قالب گرد ریخته و قالب‌گیری کنید. ران‌ها را کنار آنها ریخته و روی آنها کمی از سس غلیظ شده بریزید. 

    طرز تهیه دورچین: 

    فلفل دلمه‌ای‌ها را نگینی و تره‌ها را هم خرد کنید. ذرت، پیازچه خرد شده، روغن زیتون، آب آناناس، کمپوت آناناس‌های خرد شده و نمک و فلفل را اضافه و به آرامی با هم مخلوط کنید. از این دورچین  برای زیر مرغ‌ها یا کنار ماهی پخته شده استفاده کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان