بيف_استراگانف
گوشت گوساله رو بصورت نوارى و باريك برش ميدهيم .پياز رو بصورت خلالى خرد كرده و داخل ماهيتابه تفت ميدهيم .گوشت رو به پياز افزوده و كمى تفت ميدهيم تا رنگ گوشت تغيير كند سپس مقدار كمى آب ولرم افزوده و با حرارت ملايم اجازه ميدهيم گوشت بپزد تقريبا ٤٥ دقيقه تايم كافيست . قارچ رو پس از شستشو خردكرده و داخل كره تفت ميدهيم . .
.
.
سس بشامل (سس سفيد ) : مقدارى كره رو داخل يك قابلمه ى كوچك ذوب كرده و مقدارى آرد به اون اضافه ميكنيم و مقدارى تفت ميدهيم و سپس شير افزوده و مرتب هم ميزنيم تا كرمى شود مقدار كمى نمك و فلفل هم به سس اضافه ميكنيم . .
.
.
در اواخر پخت گوشت مقدارى نمك و فلفل اضافه ميكنيم وبعد از پخت گوشت ،وتبخير شدن آب غذا ،قارچ رو و سپس سس بشامل رو افزوده و كاملا مخلوط ميكنيم و از روى حرارت برداشته و مقدارى خامه اضافه كرده و داخل ظرف مورد نظر سرو نموده و با سيب زمينى خلالى يا چيپس ديزايين ميكنيم .
.
.
.
من ابتدا سيب زمينى رو با رنده خلالى بلند رشته رشته كردم و بمدت نيم ساعت داخل آب گذاشتم و سپس آبكش كرده و خشك كردم و داخل قابلمه ى كوچك روغن ريخته و بعد از داغ شدن روغن ،سيب زمينى رو ريختم و هم نزدم تا يك تكه (بصورت بشقاب ) بشه و بعد از طلايى شدن از روغن خارج كرده روى دستمال آشپزخونه گذاشتم تا روغن اضافى جذب دستمال بشه و بعد داخل بشقاب گذاشتم و روش بيف استراگانف ريختم