طرز تهیه کوفته تبریزی
مواد لازم برای 2نفر :
گوشت ران گوسفندی با مقدار کمی چربی ۲۰۰ گرم
لپه ۵۰ گرم
برنج ۲۰ گرم
تره ومرزه
20گرم
زردچوبه وفلفل ونمک به اندازه دلخواه دوعدد پیاز متوسط ومقداری رب گوجه
مواد داخل کوفته بنا به دلخواه
گردو
زرشک
آلو
آلوچه
تخم مرغ
طرز تهیه:لپه را میپزیم تا کاملا آبشو بکشه وبرنج را نیم پز میکنیم وباید سرد باشد سبزی را هم خرد میکنیم بعد گوشت ویک پیاز ولپه را باید چندین بار چرخ کنیم اگر از هاون برقی استفاده کنیم که خیلی خوب است بعد از چرخ کردن در ظرف مناسبی مایع گوشت ولپه وبرنج وسبزی وادویه ها را با هم مخلوط میکنیم وخوب ورز میدهیم اگر خواستیم مطمن بشویم که کوفته وا نره بهتر است یک تخم مرغ خام به مایع اضافه کنیم در این مرحله مایع را کنار می گذاریم یکی از پیاز ها را طلایی میکنیم ونمک ورب بهش اضافه کرده ودو لیوان آب میریزیم باید جوش بیاد بعد از جوش آمدن شعله کم میکنیم وحالا مایع را مثل توپ گرد کرده وسط ان را باز میکنیم مواد ی که دوست داریم درونش میگذاریم دوباره بصورت گرد در می اوریم وارد آب میکنیم مهم اینه که شعله راکم وقابلمه بدون در باشد وقتی مطمن شدیم کوفته خودشو گرفته در ظرف را نیم باز میگذاریم وبعد از سه ربع تا یک ساعت آماده سرو میباشد.