دمی گوجه
مواد لازم:
گوجه فرنگی درشت ۴ عدد
پیاز متوسط ۱ عدد
برنج ۲ استکان
کره ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه
رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری
زعفران مقداری( اختیاری)
روغن مایع برای تفت دادن مواد مقداری
تخممرغ ۲ عدد
گوجه ها را از قبل رنده یا در میکسر کاملا میکس میکنیم روی حرارت ملایم قرار میدیم تا کمی پخته و آب اضافه اون تبخیر بشه.
در قابلمه پیاز را سرخ میکنیم در حدی که طلایی بشه رب را به اون اضافه کرده کمی تفت میدیم در این زمان در صورت دلخواه کمی زعفران اضافه میکنیم و بعد برنج و گوجه را اضافه کرده یک استکان آب و یک قاشق غ خوری کره وقتی آب برنج تمام شد مدت نیم ساعت روی حرارت خیلی ملایمبرنج را دم کرده با تخم مرغ نیمرو سرو میکنیم.