۱۱:۴۴ ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
املت لوبيا سفيد
مواد لازم براي 4 نفر :
لوبيا سفيد پخته شده 200 گرم
فلفل دلمه اي قرمز خرد شده 1 عدد بزرگ
كرفس خرد شده 3 ساقه
تخم مرغ 6 عدد
كنجد 3 قاشق غذاخوري
روغن مايع 1 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل سياه به مقدار لازم
كاهو چند برگ براي سرو
روش تهيه :
فلفل دلمه اي و كرفس را در روغن مايع به مدت 8-6 دقيقه با حرارت ملايم تفت دهيد تا سبزيجات نرم شوند. سپس لوبيا سفيد را اضافه كنيد و همه مواد را در سطح تابه پخش كنيد.
تخم مرغ را با چنگال بزنيد و نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد و روي مواد بريزيد. با پشت قاشق سطح آن را صاف كنيد و كنجد را روي آن بپاشيد و با حرارت ملايم به مدت 10- 8 دقيقه بپزيد. املت را برش زده، با برگ كاهو تزيين كنيد و گرم سرو نماييد