۱۱:۴۶ ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
كتلت قارچ
مواد لازم:
قارچ 500 گرم
تخم مرغ 4 عدد
آرد نان سفيد مقداري
نمك و فلفل به ميزان لازم
روغن به مقدار كم
طرز تهيه:
قارچ هارا چرخ كنيد يا ريز خرد كنيد. تخم مرغ ها را به قارچ ها اضافه كنيد. مقداري آرد الك شده روي آن بريزيد و خوب به هم بزنيد. نمك و فلفل هم به ميزان لازم به آن اضافه كنيد. سپس روغن را در ظرفي روي حرارت گرم نموده و مواد مخلوط شده را با قاشق به صورت گرد در روغن داغ شده بريزيد. درب ظرف را گذاشته و پس از مدتي كه كتلت ها سرخ شد، آنها را برگردانيد تا طرف ديگر آنها نيز سرخ شود