۱۳:۱۱ ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
ماهي با پنير پارميزان (اروپا)
مواد لازم:
فيله ماهي = ? عدد
پودر نان = 2/1 فنجان
پنير پارميزان = 3/1 فنجان
جعفري خرد شده = ?/1 فنجان
آب ليمو ترش = 1 ق س
نمك و فلفل به ميزان لازم (فلفل سياه)
لوبيا سبز و سيب زميني استامبولي پخته (يا سيب زميني كوچك)
طرز تهيه:
فر را روشن كرده و روي درجه 220 درجه سانتي گراد گذاشته تا گرم شود.
ماهي ها را با نمك و فلفل طعم دار مي كنيم.
در يك ظرف پودر نان، جعفري خرد شده، آب ليمو، پنير پارميزان، روغن و نمك و فلفل را مخلوط مي كنيم.
(پودر نان هم به صورت آماده در بيرون موجود مي باشد هم مي توان در منزل از مغز نان باگت خشك استفاده كرده)
سيني فر را كمي چرب كرده ماهي ها را از قسمت پوست روي سيني مي چينيم (به طوري كه قسمت گوشتالو ماهي به رو باشد) بعد روي ماهي ها را با مخلوطي كه درست كرده ايم مي پوشانيم و سيني فر را حدود 1? دقيقه در فر قرار مي دهيم (تا زماني كه روي ماهي ها طلايي شود.)
بعد ماهي ها را از فر در آورده و با لوبيا سبز پخته و سيب زميني پخته تزئين مي كنيم.