خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۳:۱۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    ماهي با پنير پارميزان (اروپا)


    مواد لازم:

    فيله ماهي = ? عدد
    پودر نان = 2/1 فنجان
    پنير پارميزان = 3/1 فنجان
    جعفري خرد شده = ?/1 فنجان
    آب ليمو ترش = 1 ق س
    نمك و فلفل به ميزان لازم (فلفل سياه)
    لوبيا سبز و سيب زميني استامبولي پخته (يا سيب زميني كوچك)






    طرز تهيه:

    فر را روشن كرده و روي درجه 220 درجه سانتي گراد گذاشته تا گرم شود.

    ماهي ها را با نمك و فلفل طعم دار مي كنيم.

    در يك ظرف پودر نان، جعفري خرد شده، آب ليمو،‌ پنير پارميزان،‌ روغن و نمك و فلفل را مخلوط مي كنيم.

    (پودر نان هم به صورت آماده در بيرون موجود مي باشد هم مي توان در منزل از مغز نان باگت خشك استفاده كرده)

    سيني فر را كمي چرب كرده ماهي ها را از قسمت پوست روي سيني مي چينيم (به طوري كه قسمت گوشتالو ماهي به رو باشد) بعد روي ماهي ها را با مخلوطي كه درست كرده ايم مي پوشانيم و سيني فر را حدود 1? دقيقه در فر قرار مي دهيم (تا زماني كه روي ماهي ها طلايي شود.)

    بعد ماهي ها را از فر در آورده و با لوبيا سبز پخته و سيب زميني پخته تزئين مي كنيم.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان