۱۳:۱۱ ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
ميگو كبابي
مواد لازم :
ميگو تاره 1000 گرم
سير 0.25 عدد
زنجبيل 1 قاشق مرباخوري
شكر 1 قاشق مرباخوري
سس گوجه فرنگي 3 قاشق سوپخوري
سركه 1 قاشق مرباخوري
روغن كنجد 0.5 قاشق مرباخوري
سس سويا 2 قاشق مرباخوري
سس فلفل 1 قاشق مرباخوري
طرز تهيه :
ميگوها را پوست كنده و دم آنها را متصل به بدن باقي بگذاريد و رگه سياه پشت آنها را خارج كنيد . ميگو ها را از سمت پشت همانگونه كه در تصوير نشان داده شده ببريد و با تيغه چاقو آنها را پهن كنيد . باقي مواد را در كاسه اي با هم مخلوط كرده و ميگو ها را افزوده و بهم بزنيد و درب كاسه را گذاشته و بمدت چند ساعت يا شب در يخچال قرار دهيد سپس آنها را دز ماهيتابه يا روي كباب پز سرخ كنيد تا ترد شده و سرو نماييد .