خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۸:۴۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    رولت_سینه_بوقلمون_و_سبزیجات

    سینه بوقلمون 1 عدد  

    تخم مرغ 2 عدد  

    نعنا خشک 2 قاشق چایخوری  

    سیر 5 حبه

    گشنیز خرد شده 1 لیوان  

    جعفری خرد شده 1 لیوان  

    ترخون 1/4 لیوان  

    هویج 2 عدد

    رب گوجه فرنگی یا سس قرمز 4 قاشق غذاخوری  

    لوبیا سبز 20 عدد  

    زرشک 1/4 لیوان

    کالباس 10 ورقه  

    کدو حلوایی مقداری  

    روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه مقدار لازم

     

    طرز تهیه : 

    تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با مقداری نمک و فلفل بزنید تا کف کند سپس زرشک ، گشنیز ، جعفری ، نعنا خشک و ترخون را اضافه و مخلوط کنید.

     

    داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و مایه ای که اماده کرده اید را داخل روغن داغ بریزید و با حرارت متوسط دو طرف آن را سرخ کنید ( روش تهیه مانند کوکو سبزی است اما نیازی به سرخ شدن بیش از اندازه نیست ).

     

    سینه بوقلمون را 1 شب در یخچال استراحت دهید تا خوب سرد شود سپس سینه بوقلمون را از پشت ( بخش چربی پوست زیر کار باشد ) ، روی سطح کار قرار دهید و بکوبید تا پهن شود ( روی ان کیسه فریزر قرار میدهید و آرام میکوبید تا پهن شود ).

    پس از اینکه سینه بوقلمون پهن شد سیرها را از وسط نصف کنید و روی سطح گوشت قرار دهید سپس سبزی آماده را در مرکز آن قرار دهید و روی آن را با چند لایه کالباس پر کنید.

     

    هویج ها را پوست بکنید و به صورت نوارهایی بلند و باریک برش بزنید ، کدو حلوایی را نیز به شکل و اندازه هویج ببرید و کنار برش های هویج قرار دهید و در انتها نیز لوبیاها را روی مواد بگذارید.

     

    سینه بوقلمون را از دو طرف با دقت جمع کنید به صورتی که مواد در مرکز سینه بوقلمون قرار بگیرد ( همانند رولت جمع کنید ) ، با استفاده از نخ یا سیم اطراف بوقلمون را خوب ببندید و روی سطح پوست و همچنین لایه بین گوشت و پوست را با مقداری روغن زیتون ماساز دهید و در انتها نمک و فلفل بپاشید.

     

    داخل ظرف فر چند عدد سیب زمینی ، پیاز ، هویج ، سیر یا موسیر و … بریزید و گوشت بوقلمون را روی این مواد قرار دهید سپس روی ظرف را کامل با آلمینیوم بپوشانید و داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید.

     

    پس از این مدت زمان ظرف را از فر خارج کنید و پوشش المینیومی را بردارید و مجدد به مدت 30 – 40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا گوشت بوقلمون طلایی شود ( در این مرحله 1 لیوان اب داخل ظرف بریزید تا رطوبت در ته ظرف موجب سوختن سبزیجات نشود ).

     

    پس از پخت بوقلمون را از فر خارج کنید و پوشش آلمینیومی را مجدد روی گوشت قرار دهید ( برای حفظ رطوبت گوشت ) ، 15 دقیقه صبر کنید تا گوشت کمی خنک شود سپس پوشش را بردارید و گوشت را به صورت رولت برش بزنید و همراه با سس دلخواه سرو  کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان